Find et pålideligt Malerfirma

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Professionelle malere

Vi ved godt, at gode og langevarige relationer ikke kommer af ingenting. Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

Løbende efteruddannelse

Det er vigtigt, at det firma du vælger sørger for efteruddannelse af deres ansatte. Efteruddannelse er med til at sikre dig, at det arbejde du får udført som kunde, lever op til nutidens kvalitets- og sikkerheds standarder. 

Erfaring

Det er vigtigt, at det malerfirma du vælger til dit malerprojekt er med på omfanget af opgaven. Derfor er det også en god idé, at tjekke malerfirmaets hjemmeside. Ofte kan man se, om firmaet har beskæftiget sig med store eller små opgaver og hvor mange års erfaring de har. 

Malerfirmaer og ydelser

Der er mange forskellige maler-ydelser. Alt efter hvad du skal have malet, om det er udendørs eller indendørs, privat eller erhverv, så er der helt sikkert et malerfirma til dig! 

Det er forskelligt fra malerfirma til malerfirma, hvor mange malere, der håndtere din opgave. Samtidig er det også forskelligt alt efter opgavens størrelse om du kan blive i din lejlighed, imens den bliver malet eller lignende.

Er dyrere maling bedre end billig maling?
En dyrere maling er ikke nødvendigvis bedre, blot fordi den er dyrere. Den generelle regel i forhold til maling, er at du får hvad du betaler for. Mange af de billigere malinger holder for eksempel ikke lige så længe og deres dækkeevne er heller ikke lige så god.

Hvad betyder det, at malerfirmaet er medlem af en garantiordning? 
For dig som kunde, betyder det, at du kan have 100% ro i sjælen. Garantiordningen gør, at du er dækket for op til 100.000 kr. Samtidig garanterer det dig, at du handler med en professionel virksomhed, hvis du vælger en virksomhed, som er medlem.

Malerfirmaet Jan Olesen har mange års erfaring inden for branchen og er medlem af Danske malermestres garantiordning.

 

Typiske opgaver, som malere kan være behjælpelige med:

 • Opsætning af filt og spartling af vægge
  Når en maler skal til at male, ønsker han at overfladerne er så glatte som muligt. For at det ønske kan blive opfyldt, kan det være nødvendigt at spartle væggene og/eller sætte filt op. En spartlet væg er med til at forhindre at der er buler, ujævnheder eller skygger når der efterfølgende skal sættes filt op og derefter males. Filt er med til at forstærke overfladen og skabe en ensartet struktur. Dog er det samtidig med til at forhindre revner og sprækker i væggen.
 • Maling af vægge og lofter
  Malere anbefaler generelt en lavere glans, da vægge og lofter ikke trænger til rengøring særlig ofte. Derudover er den lavere glans med til at lysindfaldet ikke bliver så skinnende. Hvis man nu alligevel skal rengøre vægge eller lofter, er det nemt. Man skal blot bruge en spand med vand og grundrengøring og så vaske væggene ned med en svamp.
 • Maling af træværk og døre
  Vedligeholdelse af træ er vigtigt, for at bevare træet. Ved manglende vedligeholdelse og beskyttelse, kan der forekomme svamp. Derfor anbefales det at malingen har en højere glans således at træpanelerne er nemmere at rengøre. Rengøringen er nem – du fylder en spand med vand og grundrengøring, og så vasker du blot panelerne ned med en svamp.
  Hvis du skal have slebet dine gulve er det mest optimalt, at gulvene bliver slebet før du eller maleren maler gulvpanelerne, da der ellers kan komme ridser i malingen.
 • Maling af lejlighed eller hus
  Maling af lejlighed eller hus er en større opgave og ofte noget man ikke kan overskue at gøre selv. Derfor er et professionelt malerfirma en god idé. Ved fraflytning fra en lejlighed eller lignende er det også en god idé med et professionelt malerfirma, således at man undgår ekstra regninger på at der skal males om.
 • Maling af hus indvendigt eller udvendigt
  Ved maling af hus indvendigt er det en god idé at bruge en slidstærk maling, som passer til brugen af det rum, der males i.
  Ved udvendig maling skal man være opmærksom på, at der ikke er to huse der er ens. Det betyder, at prisen kan være meget varierende og at priserne derfor kan variere meget fra hus til hus. Det kan for eksempel være et rækværk, som ikke er let tilgængeligt eller en stor busk, som står i vejen.
 • Maling af badeværelse
  Det er vigtigt, at vælge den helt rigtige maling til badeværelset. Da badeværelset er et vådrum, forekommer der fugt, vand og damp og det er vigtigt at sikre sig, at malingen kan holde til det.

Tilbage til forsiden