Find DEN BEDSTER MALER TIL DIG

HÅNDVÆRK AF KVALITET

Professionelle malere

Vi ved godt, at gode og langevarige relationer ikke kommer af ingenting. Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

Løbende efteruddannelse

Det er vigtigt, at det firma du vælger sørger for efteruddannelse af deres ansatte. Efteruddannelse er med til at sikre dig, at det arbejde du får udført som kunde, lever op til nutidens kvalitets- og sikkerheds standarder.

Erfaring

Det er vigtigt, at det malerfirma du vælger til dit malerprojekt er med på omfanget af opgaven. Derfor er det også en god idé, at tjekke malerfirmaets hjemmeside. Ofte kan man se, om firmaet har beskæftiget sig med store eller små opgaver og hvor mange års erfaring de har.

Malere og deres ydelser

Malere er i stand til at foretage et flertal af forskellige ydelser. UANSET om du skal have foretaget maling inden- eller udenfor, for erhverv eller privat, så er der stensikkert en maler til dig! 

 Alt afhængigt af din opgaves størrelse, kan det variere hvor mange malere, der tager hånd om dit projekt. Yderligere kommer det også an på hvor stor din opgave er, om hvorvidt du kan blive hjemme under processen eller ej. 

Hvor stor forskel er der på billig og dyr maling?

Dyrere maling er ikke altid bedre bare fordi den koster mere. Inden for maling kan man normalt regne med at man får hvad man betaler for. Man kan dog derfor gå ud fra at mange af de billigere malingbrands evne til fx at holde sig og dække overfladerne ikke er helt så stærk som malinger, der koster lidt mere. 

Casadana Ateco er et malerfirma, der har styr på deres håndværk, og kan hjælper dig med alle dine malerprojekter i Frederiksberg og omegn. 

Hvad kan en maler blandt andet hjælpe dig med?

 • Spartling og filtopsætning
  For at give maleren de bedst mulige forudsætninger for at løse dine problemer, er det bedst hvis dine overflader er så glatte som muligt. I nogle tilfælde kan det derfor være nødvendigt først at spartle væggene eller opsætte filt. Når din væg bliver spartlet, formindskes mængden af buler, ujævnheder og skygger ved den efterfølgende filtopsætning, og malingen kan begynde. Filt gør dine overflader stærkere og forhindrer sprækker og revner på dine overflader. 
 • Loft- og vægmaling
  Til maling af væg og loft, vil en maler typisk benytte sig af maling med lavere glans, da disse overflader ikke behøver hyppig rengøring. Maling med lavere glans forårsager yderligere at lysindfaldet på væggene eller loftet ikke bliver så skinnende som ellers. Er det alligevel blevet tid til rengøring af væggene eller loftet, bliver processen nem. Man tager en spand med vand og grundrengøring og vasker væggene og loftet med en svamp. 
 • Maling af træ og døre
  Hvis man vil bevare sit træværk, er det vigtigt at vedligeholde det. Glemmer man at holde sit træ ved lige, kan der bl.a. forekomme svamp. Når dit træ skal males, benytter en maler sig typisk af maling med høj glans, så rengøringsarbejdet bliver nemmere for dig. Rengøringen i sig selv er overkommelig – tag en spand med vand og grundrengøring, og vask træet med en svamp.
 • Maling af hus eller lejlighed
  Hvis du skal have hele din lejlighed eller hus malet, er det normalt en større opgave. Det er også en opgave, mange ikke kan overskue at udføre alene, og her vil en professionel maler være behjælpelig. Skal du flytte lejlighed eller hus, kan det også være en god idé med en maler eller et malerfirma, da man sådan kan undgå de større omkostninger der ligger i at få malet om.
 • Indvendig eller udvendig maling af hus
  Ved maling af dit hus’ indvendige dele, vil en maler typisk gøre brug af en slidstærk maling, alt efter hvor meget det gældende rum typisk benyttes. Ved maling af den udvendige del, skal det noteres at alle huse er forskellige. Prisen varierer derfor fra hus til hus. 
 • Maling af badeværelse
  Et hus’ badeværelse er et af de vigtigste steder at vælge den rette maling. Badeværelset afviger fra de fleste rum, fordi det hele tiden bliver vådt. Malingen skal derfor kunne holde til damp, vand og fugt.
Tilbage til forsiden