Mal dine møbler

Over årene bliver vores malede møbler mere og mere slidt. Det er svært at undgå, da vi hele tiden bruger dem – rykker på stolene, åbner skabene og så videre.
Derfor kan du med fordel male dem i stedt for at skifte dem ud.

Skån miljøet

Vi lever desværre i en kultur der er voldsomt præget af køb og smid ud. Der er mange der snakker om at vi skal begynde at genbruge meget mere. 
Her kan du faktisk også være med når det gælder dine møbler! 
I stedet for at kassere dem, efter de har fået lidt slid og mærker, kan du enten selv male dem eller få en professionel til det. På den måde holder dine møbler i mange år endnu. 
Ud over det kan du også give dem en ny lækker farve, hvis du vil følge med de forskellige indretningstrends. 

Giv din møbler nyt liv med maling

Tiderne skifter hele tiden og det samme gør trendsne. I nogle perioder har det været meget moderne med den ny nordiske indretning, med rene linjer og helt i sort og hvid.
Men når nu tiderne skifter igen og mange går efter enten forskellige pastelfarver eller de såkaldte nude-farver, står du måske tilbage med kulsorte stole. Hvad gør man så?
Giv dine møbler en makeover og få dem malet i præcis den farve du har lyst til! På den måde kan de holde igennem endnu en boligindretningstrend og du kan nyde godt af dem endnu flere år.

Mal selv eller få hjælp af en professionel

Hvis du er en smule kreativ og måske lidt handy, kan du selv male dine møbler. Det kræver at du kan afmontere de dele der ikke skal males og måske kunne betjene en skruemaskine. Men ellers er du good to go!
I mange tilfælde kan det være fordelagtigt at slibe med en form for sandpapir, så malingen kan sætte sig ordentligt fast.
 
Hvis ikke du ønsker at stå med alt dette selv, eller ikke har tiden til det, kan du med fordel benytte en professionel.
Flere er specialiseret indenfor sprøjtemaling af møbler, og kan helt sikkert hjælpe dig til fordelagtige priser.