Find et pålideligt Malerfirma

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Professionelle malere

Vi ved godt, at gode og langevarige relationer ikke kommer af ingenting. Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

Løbende efteruddannelse

Det er vigtigt, at det firma du vælger sørger for efteruddannelse af deres ansatte. Efteruddannelse er med til at sikre dig, at det arbejde du får udført som kunde, lever op til nutidens kvalitets- og sikkerheds standarder.

Erfaring

Det er vigtigt, at det malerfirma du vælger til dit malerprojekt er med på omfanget af opgaven. Derfor er det også en god idé, at tjekke malerfirmaets hjemmeside. Ofte kan man se, om firmaet har beskæftiget sig med store eller små opgaver og hvor mange års erfaring de har.

Malerfirmaer og ydelser

Der FINDES EN DEL forskellige maler-ydelser. UANSET HVAD DET ER DU SKAL HAVE MALET, om det er INDENDØRS eller UDENdørs, ERHVERV eller PRIVAT, så er der MED GARANTI et malerfirma til dig! 

Alt afhængigt af hvilket malerfirma du vælger, kan det variere, hvor mange malere, der håndterer din opgave. Yderligere afhænger det også af opgaven størrelse, om du kan blive hjemme imens din bolig bliver malet eller lignende

Er der forskel på dyr maling og billig maling?
Det gælder ikke nødvendigvis at dyrere maling er bedre, udelukkende fordi den er dyrere. En tommelfingerregel inden for maling er, at man får hvad man betaler for. En stor del af de billigere malingers holde- og dækkeevne er eksempelvis ikke nær så god, som mange dyrere malinger.  

Mv-malerservice har mange års erfaring inden for branchen, og kan hjælpe dig med alle dine malerproblemer i hovedstadsområdet.

 

Typiske opgaver, som malere kan være behjælpelige med:

 • Spartling af vægge og opsætning af filt
  For at en maler bedst muligt kan udføre sit arbejde, ville det være optimalt hvis overfladerne var så glatte som muligt. Det kan derfor se sig nødvendigt at få foretaget en spartling af væggene, eller få opsat filt. En spartlet væg medfører også en formindskelse af buler, skygger og ujævnheder når der efterfølgende bliver sat filt op, og malingen begynder. Filt forstærker dine overflader, og skaber en mere ensartet struktur. Yderligere forhindrer filt også sprækker og revner i din væg.
 • Maling af lofter og vægge
  Typisk vil malere anbefale maling med en lavere glans til vægge og lofter, da de ikke har brug for særlig meget rengøring. En lav glans gør også, at det naturlige lysindfald ikke i samme grad bliver så skinnende. Når man alligevel skal rengøre vægge og lofter, bliver det ikke besværligt. Alt man har brug for, er en spand med vand og grundrengøring, og så vasker man væggene med en svamp.
 • Maling af træværk og døre
  For at bevare sit træværk, er det essentielt at vedligeholde det. Undgår man at vedligeholde og beskytte sit træ, kan der fx opstå svamp. Ved træmaling, anbefales derfor typisk maling med en højere glans, så du har nemmere ved at rengøre dine træpaneler. Selve rengøringen er ikke svær – Du tager en spand med vand og grundrengøring, hvorefter du blot vasker panelerne med en svamp.

 

 • Maling af hus eller lejlighed
  Det er en større opgave, hvis du skal have malet hele din lejlighed eller dit hus, og oftest er det ikke noget man kan overskue alene. I disse tilfælde ville et professionelt malerfirma kunne hjælpe. Et malerfirma er også værd at overveje ved fraflytning af lejlighed eller lignende, da man således kan undgå de ekstra regninger der ligger i at få malet om.
 • Maling af hus indvendigt eller udvendigt
 • Når du skal have malet den indvendige del af dit hus, er det en god idé at benytte sig af en slidstærk maling, der passer til hvor meget det malede rum normalt bruges. Skal du i stedet have malet den udvendige del, er det vigtigt at være opmærksom på, at der ikke findes to ens huse. Prisen kan derfor være relativt varierende fra hus til hus.
 • Maling af badeværelse
  Badeværelset er en af de vigtigste rum at vælge den rigtige maling til. Da badeværelset er lavet til at blive vådt, skal malingen kunne holde til at der kommer fugt, damp og vand.
Tilbage til forsiden