Din lokale maler i København?

Har du brug for en troværdig og ansvarlig maler i København?

Vi udfører alle former for malerarbejde – Til aftalt tid og til aftalt pris

Hurtig svartid og tilbud du kan regne med fra din lokale maler i København?

Når beslutningen bliver truffet om, at facaden skal friskes op eller at vægge og lofter trænger til en omgang maling, så vil man rigtigt gerne igang, så man kan få følelsen af et nyt hjem. Så der er næsten ikke noget værre end at skulle vente på, at malermesteren får taget sig sammen til at få sendt et tilbud afsted.

Vi kender det selv og derfor arbejder vi hele tiden på at besvare vores kundehenvendelser i en fart, så du kan komme godt fra start med dit bygge projekt.

Faktisk bliver 90% af alle henvendelser besvaret inden for kun 1-2 timer – Hvilket vi er meget stolte af.

Kontakt os nu, hvis du har brug for en maler.

Maler

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

  God kundeservice = God forretning

  For os er god kundeservice og fleksibilitet en vigtig del af vores arbejde. Vi prøver derfor hele tiden at yde bare en lille smule ekstra og tilbyde bare en lille smule mere fleksibilitet, end hvad man kan forvente.

  Det kan være, at vi lige sørger for, at vi har ryddet ekstra godt op efter os eller, at vi lige har lavet lidt mere end aftalt – fordi det gav god mening, og det manglede for at resultatet blev fuldendt.

  Det gør vi ikke kun, fordi vi er det flinkeste malerfirma i København. Vi gør det i lige så høj grad, fordi det er en god forretning. Fordi glade og tilfredse kunder er den bedste reklame, vi kan få.

  Uden glade kunder – ingen forretning. Masser af glade kunder – masser af forretning.

  Og så gør det i det hele taget bare livet lidt sjovere…

  Maler København

  Hvad siger kunderne om os?

  Københavns Håndværker Service

  Vi havde Københavns Håndværker Service søde Maler ude og male vores lejlighed da vi skulle flytte, kanon stykke arbejde, han sørgede også for flytte rengøring efterfølgende! SUPER service! Vi vil klart bruge dem igen!

  Kasper

  Jeg fik malet næsten hele min lejlighed…

  Jeg fik malet næsten hele min lejlighed og det blev udført til ug kryds og slange.
  Casper, som malede, var desuden total flink og meget høflig….

  Lene Talmer Sørensen

  Vi fik udført malerarbejde

  Vi fik udført malerarbejde, det var et super flot stykke arbejde, til aftalte pris og tid. Vi blev grundigt informeret inden og de var meget fleksible undervejs og gode til at holde kontakten under projektet.

  Josefine

  JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

  Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

  Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

   Maler garanti

   10.000.000 kr. Garanti

   Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du læste rigtigt. Vores udvidede garantiforsikring dækker op til 10.000.000 kroner. Det lyder voldsomt, og det er også markant mere, end de fleste af vores andre kunder, bygger og renoverer deres hus for på en enkelt byggesag.

   Men vi skal ikke være dommer over, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at investere i din bolig. Vi vil bare sikre os at du altid kan føle dig tryg og velvidende om, at skulle der imod forventning være lavet en fejl så er du fuldt dækket ind af vores forsikring.

   Vi har tegnet vores egen forsikring fordi langt størstedelen af standard garantier mange håndværkervirksomheder- og sammenslutninger tilbyder, er både omstændige og utilstrækkelige. Ofte dækker de maksimalt op til 50 til 150.000 kr. Det betyder altså, at du som kunde risikerer at stå med en stor ekstraregninger, for alt det der ligger over forsikringssummen.

   Desuden er de ofte meget krakilske og træge at arbejde med.

   Vi har derfor besluttet os for at sætte din sikkerhed og tryghed i højsædet – også når uheldet er ude.

   Vi har ønsket at sikre vores kunder mod overhovedet at skulle forholde sig til komplicerede forsikringsspørgsmål, dækningsgrader og lignende.

   Derfor kan du trygt læne dig tilbage og overlade ansvaret til os.

   Vi står altid klar til at hjælpe – med et smil.

   Vi har allerede mange andre kunder i København og kan derfor altid give et hurtigt tilbud der holder, også når vi har efterladt gerningssteddet og sikret os der ikke er nogle spor.

   Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op inden for 1-2 timer.

   Husk at vi hos Københavns Håndværkerservice kan tilbyde, håndværkere inden for alle fag, så du kun behøver at gå et sted hen fremover, når du har boligprojekter der skal laves til UG.